Mød lægerne

læge Helsingør jesper Elmquist charlotte weirsøe

 IMG_6016

Læge Martin Bruun

Født 1978

Martin har en bred lægeerfaring og er uddannet Speciallæge i Almen medicin fra Københavns Universitet i 2015. Martin har arbejdet indenfor flere specialer, før han blev færdig som speciallæge i almen medicin. Han har gradvist fået en øget interesse for Idrætsmedicin, hvilket har medført at han i efteråret 2017 gik i gang med Diplomstudiet til Idrætsmedicin.

Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers  Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM

Privat er Martin gift og har 2 piger. Familien bor i Allerød, og i fritiden går tiden med hygge med familien, havearbejde, ture i skoven, oldboys fodbold og ture på racercyklen.

 IMG_6021

Læge Jesper Elmquist

Født 1974

Læge fra Syddansk Universitet. Speciallæge fra Region Hovedstaden. Praktiserende læge i Helsingør siden 2013. Tidligere læst Filosofi. Tager løbende kurser i Metakognitiv Terapi. Jesper er med underviser i mandegruppe hvor fokus er manden i psykologisk perspektiv.

Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers  Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM

Privat bor Jesper i Espergærde og har 3 børn. Fritiden bruges til hygge med familien og gerne i familiens sommerhus i Sverige.

 IMG_6019

Læge Louise Møller

Født 1977

Louise er den nye medindehaver af klinikken fra 2019. Louise er uddannet i 2007 fra Københavns Universitet. Blev speciallæge i amen medicin i 2018. Louise har arbejdet som praktiserende læge i Norge i 7 år. Louise kom tilbage til Danmark efter ansættelsen i Norge, og startede arbejde indenfor palliation.

Medlem af: Praktiserende Lægers Organisation –    PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM

Privat bor Louise i Hørsholm med sin mand og 3 drenge. Elsker god mad og en bog. Holder af naturoplevelser.

  palle

Læge Palle Sederberg

Født 1943

Vores højt skattede seniorvikar Palle er vores faste lægevikar. Han er gerne at finde i lægeklinikken, når en af de øvrige faste læger ikke er der. Han har været Praktiserende læge i Birkerød i mere end 30 år.

Palle kommer sjældent før kl 09 og går sjældent senere end kl 14. Palle er ikke at finde i klinikken hver dag.

Palle bor i Holte med sin hustru. Har 3 voksne børn. Elsker det forblæste liv i sommerhuset på den Jyske vestkyst og fordybelsen foran pianoet.

 lotte

Læge Lotte Wessel Boisen

Født 1970

I 2019 er Lotte ansat som vikar 2 gange om uge i klinikken, eller når de øvrige faste læger ikke er der. Lotte er uddannet i 2001, og har arbejdet meget indenfor onkologi og hæmatologi. Lotte arbejder af og til i Børneafdelingen som 1813 læge.

Privat er Lotte bosiddende i Espergærde med sin søde familie. Lotte er medlem af Yngre Lægers organisation.