Mød lægerne

læge Helsingør jesper Elmquist charlotte weirsøe

 IMG_2224 (4)

Læge Martin Bruun

Martin har en bred læge erfaring og er uddannet Speciallæge i Almen medicin fra Københavns Universitet. Martin har arbejdet indenfor flere specialer før han blev færdig som speciallæge i almen medicin og gradvist er hans interesse for Idrætsmedicin øget. I efteråret 2017 gik Martin i gang med Diplomstudiet til Idrætsmedicin og bruger i stigende grad ultralyd i hans daglige arbejde.
Medlem af:
Lægeforeningen
Praktiserende Lægers  Organisation – PLO
Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM
Deltager i 2 DGE-efteruddannelsesgrupper med hhv almenmedicinsk fokus og brugen af ultralyd i almen praksis.
Privat er Martin gift med Louise og sammen har de 2 piger – Emma og Sofie. Familien bor i dejlige Allerød, og fritiden går, ud over hygge med familien, også med havearbejde, pasning af høns, ture i skoven, oldboys fodbold og ture på racercyklen ( uden hjælpemotor;-)).

 Jesper

Læge Jesper Elmquist

Læge fra Syddansk Universitet. Speciallæge fra Region Hovedstaden.
Praktiserende læge i Helsingør siden 2013.
Tidligere læst Filosofi. Tager løbende kurser i Metakognitiv Terapi. Medunderviser i mandegruppe hvor fokus er manden i psykologisk perspektiv
Medlem af:
Lægeforeningen
Praktiserende Lægers  Organisation – PLO
Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM
Deltager i 2 DGE-efteruddannelsesgrupper med hhv almenmedicinskt fokus og ultralyd i almen praksis.
Privat bor Jesper i Espergærde og har 3 børn.
Fritiden bruges til hygge med familien og gerne i familiens sommerhus i Sverige. Nyder at sejle kajak i Sverige og windsurfer i Nivå og er begyndt at drømme om en større båd.

Læge Louise Møller

Tag godt i mod vores nye læge i klinikken Louise. Louise har arbejdet som praktiserende læge i Norge.

palle1

Læge Palle Sederberg

Vores højt skattede senior-vikar. Palle er fast lægevikar og er gerne at finde i lægeklinikken, når en af os andre faste læger ikke er der. Han har været Praktiserende læge i Birkerød i mere end 30 år. Palle bor i Holte med sin hustru. Har 3 voksne børn. Elsker det forblæste liv i sommerhuset på den Jyske vestkyst og fordybelsen foran pianoet.
Palle kommer sjældent før kl 09 og går sjældent senere end kl 14. Herligt at være senior-vikar…

 Læge Lotte Wessel Boisen

Her i 2019 er Lotte ansat som vikar 2 gange om ugen. Lotte er uddannet i 2001 og har arbejdet meget indenfor onkologi og hæmatologi. Bosiddende i Espergærde med sin søde familie.                                                                                                                                                                                                                                                      Medlem af Yngre Lægers organisation.