Mød sygeplejerskerne

ida1 Ida Fahlmann Hansen, sygeplejerske
Ida har været uddannet sygeplejerske siden 1999. Det Ida brænder for, er også det hun har arbejdet som; sygeplejerske i almen lægepraksis, indenfor onkologi, Øre-næse-hals og ikke mindst arbejdet med de gravide og børn. Ida valgte lægepraksis for flere år tilbage, da hun gerne ville arbejde med forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme. Kvalitetsudvikling og patientsikkerhed er det seneste Ida har kastet sig over og som vi mener lægeklinikken har god gavn af. Ida kaster sig med glæde over div. kronikerforløb som blodtrykskontrol, KOL / Astma- og diabetes-kontrol og selvfølgelig vejledning inden for disse områder.
Privat bor Ida i Fredensborg, med mand og 3 børn, Marcus, Lucas og Clara-Sofie.  Tilbringer fritiden med familie og venner og er sportsligt mest til løbetræning.
 line Line Woldsted Andersen, sygeplejerske
Line har arbejdet som engageret sygeplejerske siden 2005. Hun bor i hyggelige Espergærde sammen med familien. Line møder altid frisk som en havørn på arbejde om morgenen,  og hemmeligheden er den daglige “kick-start” om morgenen med havbad,  ekstra friskt om vinteren…
Line er en rigtig Team-spiller og er nu en af vores faste sygeplejersker, der med frisk hånd tager sig af de længere kroniker forløb.
Lines jyske lune afspejler sig på bedste måde i alt hvad hun foretager sig.

 Mathilde Zahle, Sygeplejerske

Sygeplejerske siden 1996. Har været i praksis siden 2009, her i klinikken siden 2012 bortset fra en lille pause i 2018. Er nu vendt hjem igen her til klinikken i 2019 og det er vi glade for. Er meget engageret på tværs af klinikken og har en særlig interesse i diabetes, hypertension, rejsemedicin og småkirurgi.                                                                                                                                                                                                                                               Mathilde bor i Espergærde med sin mand og 3 børn. Hun holder meget af et aktivt liv med sport og hygge med familie og venner.

 

Berit Søndergaard, Sygeplejerske.

Berit har været sygeplejerske gennem mange år og har været i praksis siden 2007. Vi har været så heldige at ansætte Berit her i klinikken fra 1/3-19. Berit har en bred viden indenfor almen medicin – altid et varmt smil og er et roligt, imødekommende menneske.

Berit bor i Hillerød med sin mand og børnene er flyttet hjemmefra – næsten i hvert fald.