Mød sygeplejerskerne

Mathilde Zahle, sygeplejerske
Uddannet sygeplejerske 1996.
Har været ansat på diverse medicinske afdelinger.  Har været ansat i lægepraksis siden 2009
Mathilde varetager blodtrykskontrol, diabeteskontrol og vejledning, blodprøver og vaccinationer, lungefunktionsundersøgelse, priktest/allergitest, EKG, kroniker opfølgninger, sårskifte, rygestop, vægtkontrol etc. Bor med mand og 3 børn i cykelafstand fra klinikken og er aktiv med cykling, tennis og dans.
Maj Moth, sygeplejerske
Uddannet sygeplejerske.
Maj varetager naturligt de forskellige kronikerforløb i klinikken, men har en særlig passion for astma/KOL.

Er aktiv i forskellige faglige netværksgrupper og er aktiv deltager i klinikkens arbejde om at højne kvaliteten

Bor med mand og 3 børn i cykelafstand fra klinikken.

 line Line Woldsted Andersen, sygeplejerske
Line har arbejdet som engageret sygeplejerske siden 2005. Hun bor i hyggelige Espergærde sammen med familien. Line møder altid frisk som en havørn på arbejde om morgenen,  og hemmeligheden er den daglige “kick-start” om morgenen med havbad,  ekstra friskt om vinteren…
Line er en rigtig Team-spiller og er nu en af vores faste sygeplejersker, der med frisk hånd tager sig af de længere kroniker forløb.
 louise Louise Kofoed Stender, sygeplejerske
Louise har, mens hun har været i lægeklinikken, taget uddannelse i klinisk sexologi. Hun har nu søgt og fået en stilling i lungemedicinsk regi, hvor altså begge hendes spids-kompetancer kommer i brug. Louise er dog fortsat fast at træffe i klinikken 2 dage om måneden og vi håber på den måde at holde kontakten fremover.