Mød sygeplejerskerne

ida1

Ida Fahlmann Hansen, sygeplejerske

Ida har været uddannet sygeplejerske siden 1999. Det Ida brænder for, er også det hun har arbejdet som; sygeplejerske i almen lægepraksis, indenfor onkologi og ikke mindst arbejdet med de gravide og børn. Ida valgte lægepraksis for flere år tilbage, da hun gerne ville arbejde med forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme. Kvalitetsudvikling og patientsikkerhed er det seneste Ida har kastet sig over, og som vi mener lægeklinikken har god gavn af. Ida kaster sig med glæde over div. kronikerforløb som blodtrykskontrol, KOL / Astma- og diabetes-kontrol og selvfølgelig vejledning inden for disse områder. Børnekonsultationer finder hun særligt glæde ved.

Privat bor Ida i Fredensborg med mand og 3 børn.  Tilbringer fritiden med familie og venner, og er sportsligt til løbetræning flere gange om ugen.

 line

Line Woldsted Andersen, sygeplejerske

Line har arbejdet som engageret sygeplejerske siden 2005. Hun bor i hyggelige Espergærde sammen med familien. Line møder altid frisk som en havørn på arbejde om morgenen,  og hemmeligheden er den daglige “kick-start” om morgenen med havbad,  ekstra friskt om vinteren…
Line er en rigtig Team-spiller og er nu en af vores faste sygeplejersker, der med frisk hånd tager sig af de længere kroniker forløb.
Lines jyske lune afspejler sig på bedste måde i alt hvad hun foretager sig.

Mathilde Zahle, Sygeplejerske

Sygeplejerske siden 1996. Har været i praksis siden 2009, her i klinikken siden 2012 bortset fra en lille pause i 2018. Er nu vendt hjem igen her til klinikken i 2019 og det er vi glade for. Er meget engageret på tværs af klinikken og har en særlig interesse i diabetes, hypertension, rejsemedicin og småkirurgi.

Mathilde bor i Espergærde med sin mand og 3 børn. Hun holder meget af et aktivt liv med sport og hygge med familie og venner.

 

Berit Søndergaard, Sygeplejerske.

Berit har været sygeplejerske siden 1990. Hun har tidligere arbejdet i stråleterapien på Rigshospitalet, kardiologisk og nefrologisk afdeling/dialyse i Hillerød. Har arbejdet i anden lægepraksis i 14 år. Berit har været i klinikken siden 1/3-19. Berit har altid et varmt smil og er et roligt, imødekommende menneske.

Berit bor i Hillerød med sin mand. Børnene er flyttet hjemmefra – næsten i hvert fald.