Mød sygeplejerskerne

IMG_6017

Ida Fahlmann Hansen, sygeplejerske

Ida har været sygeplejerske siden 1999. Hun har kort arbejdet indenfor onkologien, og igennem flere år med de gravide og børn. Ida valgte lægepraksis for flere år tilbage, da hun gerne ville arbejde med forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme. Hun interesserer sig for kvalitetsudvikling og patientsikkerhed. Ida kaster sig med glæde over kronikkerforløb som blodtryks-, KOL/Astma- og diabetes-kontroller og selvfølgelig vejledning inden for disse områder. Børne konsultationer og vaccination finder hun særligt glæde ved.

Privat bor Ida i Fredensborg med mand og 3 børn.  Hun tilbringer fritiden med familie og venner. Hun løbetræner flere gange om ugen.

 IMG_6018

Berit Søndergaard, Sygeplejerske.

Berit har været sygeplejerske siden 1990. Hun har tidligere arbejdet i stråleterapien på Rigshospitalet, og senere på kardiologisk og Nefrologisk afdeling / dialyse på Norsjællands hospital. Berit har arbejdet i en anden lægepraksis i 14 år inden hun startede her, så hun har mange års praksiserfaring. Berit har været i klinikken siden 1/3-19. Berit har altid et varmt smil, og er et roligt og imødekommende menneske.

Berit bor i Hillerød med sin mand. Børnene er flyttet hjemmefra.

 IMG_6015

Line Wolsted Andersen, sygeplejerske

Line har arbejdet som sygeplejerske siden 2005. Hun har arbejdet på infektions- og  gastromedicinsk afdeling tidligere i sin karriere. Hun har  været i hjemmeplejen, og fået erfaringer derfra.  Line er en rigtig team-spiller der med frisk hånd tager sig af de længere kronikker forløb. Line tager sig også gerne af de sårbare patienter og rejsevaccination/rådgivning. Lines jyske lune afspejler sig på bedste måde i alt hvad hun foretager sig.

Line bor i Espergærde sammen med sin familien. Line holder af yoga og starter gerne dagen med en tur i Øresund.

 mz

Mathilde Zahle, Sygeplejerske

Sygeplejerske siden 1996. Har været i praksis siden 2009, her i klinikken siden 2012 bortset fra en lille pause i 2018. Er nu vendt hjem igen her til klinikken i 2019, og det er vi glade for. Hun er meget engageret på tværs af klinikken, og har en særlig interesse i diabetes, hypertension, rejsemedicin og småkirurgi.

Mathilde bor i Espergærde med sin mand og 3 børn. Hun holder meget af et aktivt liv med sport samt hygge med familie og venner.