Praktisk information

læge Helsingør charlotte Weirsøe og jesper elmquist

Konsultation: 
Vi har åbent hver dag og med udvidede åbningstider 3 af dagene i ugen. Ferier og kursus-aktivitet dækkes internt i Lægeklinikken. Klinikken holder med andre ord, aldrig ferie – stort set:).

Vi forsøger at have en nem adgang til klinikken. Tid kan bestilles her på hjemmesiden via selvbetjening eller du kan ringe til os.  Ved akut sygdom kan der med fordel ringes mellem kl 08-09 hvor mindst 2 af lægerne sidder ved telefonen.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 09:00 – 16:00. Onsdag aftenkonsultation til kl.18:00. Torsdag ligeledes aftenkonsultation til kl. 18:00.  Tirsdage og fredage er lægeklinikken åben fra kl 07:15 til blodprøvetagning etc. Enkelte dage, sædvanligvis tirsdage og fredage, er det muligt at booke en lægekonsultation allerede fra kl 08:00.

Ved akut opstået sygdom fås tid hos den læge som (først) er ledig.

Hjemmebesøg/sygebesøg planlægges fortrinsvist sammen med lægen om morgenen mellem kl. 08-09 og er tiltænkt patienter med væsentlig nedsat førlighed. Det er lægens vurdering, om der er behov for akut sygebesøg. Oftest har vi mulighed for at yde den bedste lægefaglige vurdering i lægekonsultationen i klinikken. Her har vi bl.a. laboratoriefaciliteter som vi kan støtte os til, ved udredning, diagnose og behandling.

Telefonkonsultation ved lægerne foregår alle hverdage mellem kl. 08:00 – 09:00.

Receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår efter kl.09:00 eller via vores hjemmeside under selvbetjening.  Der er telefontid fra 08-12:30 hver dag.  Vi har ekstra bemanding på telefonerne om formiddagen.

Lægevagten:   Er desværre nedlagt

På hverdage efter kl. 16:00 samt i weekenden og på helligdage kan Akut-telefonen kontaktes på tlf. 1813. 

NB i tilfælde af livstruende sygdom skal du ringe 112