Selvbetjening

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at:

  • Bestille tid – tid hos lægerne kan nu bestilles op til 3 uger, før dagen du ønsker at blive set. Sygeplejerskerne kan ligeledes bookes 3 uger frem i tiden. HUSK at der i ferier kun ses akutte problemstillinger, da klinikkens bemanding er meget lav. Ring hvis du er i tvivl.
  • Afbestille tid – du kan afbestille din tid ved at skrive en besked til os, så er du fri for at vente på at komme igennem til os på telefonen
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen – bemærk at blot vores initialer er angivet
  • Læse beskeder fra lægen eller sygeplejersken.

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder.

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING”. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for CPR-nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses-skemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din “bruger” er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

VELKOMMEN.