Tid Samme Dag

-praktiserende læge Helsingør

royalty free time”Tid samme Dag” er et koncept der giver en større tilgængelighed til klinikkens læger og sygeplejersker for dig som patient. Ingen lange ventetider.

Konsultation hos lægerne, kan du bestille dagen før via vores hjemmeside. Eller du kan ringe samme dag, så tidligt som muligt og inden kl 12. Kort sagt:

Du booker elektronisk dagen før, og telefonisk samme dag.

Bestiller du over vores hjemmeside kan du forvente at modtage bekræftelse dagen efter, men som udgangspunkt er tiden din når den er bestilt:) – du booker reelt din tid direkte i vores dagsplan. HUSK at hos lægerne kan du kun kikke 1 døgn frem i vores kalender.

Tid hos sygeplejersken kan man bestille 3 uger frem i tiden både pr. telefon eller over hjemmesiden.

Jo før du bestiller tiden jo flere valgmuligheder har du..

 

“Tid samme dag” er startet d 1. januar 2016, og vi har erfaret, at det er blevet nemmere og hurtigere at få en tid og dermed biddrager til en større tilfredshed hos vores patienter og os selv. Tilgængeligheden er øget betydeligt og de tidligere lange ventetider på at komme til lægen er helt væk. Desværre udløser systemet andre udfordringer end forudset, der er mange der kikker forgæves efter en ledig tid hos lægerne, så hvis du er en af dem, da ring til os i stedet mellem kl 08-09 eller skriv til os via E-konsultation. Vi er flexible og ønsker at tilgodese alle så godt vi kan.

Ingen regler uden ..

Undtagelser for “Tid Samme Dag”:

-1. graviditetsundersøgelse

-5 ugers-, 5 måneders- og 1 års-børneundersøgelse

-små-kirurgi

-oplægning af spiral

-samtaler sorg/depression

-Attester fra kommune og forsikringsselskaber. Nogle af attesterne skal der sættes op til 60 min af til.

-tolkesamtaler

-ved kronisk sygdom som følges med faste intervaller.

 

Hvis du er i tvivl så ring og spørg os

Husk du også kan aflyse en tid ved at bruge selvbetjeningsmodulet og skrive en besked om afbud. Vi læser løbende vores beskeder og så behøver du ikke hænge i telefonen.